Wagenborgen –
Op zondag 3 april zijn de banen weer open gegaan van de tennisvereniging Watec uit Wagenborgen. Er is de afgelopen tijd keihard gewerkt door de baancommissie en de vrijwilligers om de banen op tijd gereed te krijgen. De oude gravellaag is verwijderd en er is een nieuwe laag opgebracht, er is veelvuldig gerold en geveegd om de banen vlak en hard te krijgen, de belijning is aangebracht en aangetrild en de telborden zijn geplaatst. Verder is de tuin weer netjes gemaakt zodat deze in het voorjaar en zomer er weer prachtig uitziet. Sinds afgelopen jaar kunnen onze leden ook gebruik maken van de nieuwe kleedkamers, douches en toiletten en is het clubgebouw van het gas af (volledig elektrisch) middels elektrische verwarmingspanelen, warmwaterboiler en PV-panelen. Tevens heeft het park sinds een aantal jaren energiezuinige LED-verlichting op twee banen en heeft de vereniging rondom het terrein nieuw hekwerk laten plaatsen.

Wilt u een keer een kijkje komen nemen op onze park dan is dit mogelijk. Tijdens de toss-ochtenden op maandag en vrijdag, de competities en trainingen kunt u kennis maken met onze vereniging en met de tennissport in het algemeen. Onder het genot van een kopje koffie kunt u de verrichtingen aanschouwen (of eventueel zelf een keer meedoen met de toss) van de tennissers tijdens de verschillende activiteiten.
De toss-ochtenden starten vanaf 9.00 uur en lopen door tot ca. 12.00 uur. Thuis beginnen de KNLTB-competities vanaf 13.00 uur. Er is een mix-team op zaterdag en een heren-team op maandag. De competities zijn deze week al begonnen en lopen door tot eind mei. Op mijnknltb.toernooi.nl kunt u alle informatie vinden over onze vereniging door in de zoekterm ‘Watec’ in te voeren. Tevens wordt er training gegeven op dinsdagavond, ook dit is een mogelijk om kennis te maken met tennis.
Het laatste nieuws (competities, toernooien, activiteiten, etc) van onze vereniging kunt ook bekijken op onze website.