Scheemda – De in Wagenborgen geboren Robin Boltjes, eigenaar van Stichting Robintimo Radio, kijkt samen met zijn team terug op een fantastisch jaar. Stichting Robintimo heeft een bewogen jaar achter de rug, met fantastische luisteraars die trouw zaten te luisteren naar ons programma’s die de dj’s in elkaar hebben gezet. Ook ontving het radiostation te gekke verzoekjes, dat varieerde van The Beatles tot aan stevige rock Blur.

‘’Muziek verbindt ons allemaal, iedere luisteraar zit te wachten op dat ene favoriete nummer, dat is pas gaaf om te voelen als dj dat de luisteraar hierop zit te wachten. Ook tijdens de Non-Stop Radio die dagelijks met vijf jaar opschuift verveelt het luisteren echt niet. Van sommige luisteraars horen we “Wat gaaf sommige nummers horen we niet eens op de gewone Radio”, kijk hier doen we het voor.’’ aldus Robin.

Op zoek naar nieuw aanwas
Het afgelopen jaar zijn er twee bestuursleden door gezondheidsredenen uit gestapt. Zij waren bij het oprichten van de stichting aanwezig bij de notaris op dinsdag 22 mei ’19. Zij hebben o.a. de Motormiddag weer van de grond gekregen die afgelopen jaar bij de Factor in Wagenborgen plaats vond voor kinderen met en/of zonder beperking. Langs deze weg wil het team van Robintimo Radio, Heiko en Greetje enorm bedanken voor hun inzet bij de Stichting. De stichting heeft inmiddels Froukje van Heuvelen als secretaresse aangesteld, die samen met Robin Boltjes dit station blijft runnen.

Echter is Robin dringend op zoek naar algemene bestuursleden, een penningmeester en vrijwilligers, die met hem het radiostation nog leuker en groter kunnen maken, om zo nog meer luisteraars plezier te kunnen geven. Ook daarbuiten willen ze activiteiten blijven organiseren, denk aan toertochten door het mooie Oldambt.
Lijkt je het wat neem dan contact met ons op via https://www.robintimo.nl/contact/.