Farmsum – Zaterdag 7 oktober wordt er op het circuit van MC Delfcross de landelijke finalewedstrijd gehouden van de DMX, de regionale Nederlandse motocrosscompetities.

Dit seizoen waren er door het hele land kwalificatiewedstrijden voor motocrossers die rijden op regionaal niveau. De veertig beste rijders per klasse komen naar Delfzijl om te strijden voor de landelijke DMX-titel.

Er staan bij MC Delfcross diverse klassen aan de start, van de lichte 50cc voor de allerjongsten tot en met de grote kanonnen van de 500cc en alles ertussenin. Het belooft een volle dag spannende motocross te worden.

Vol in de voorbereiding

De vrijwilligers van MC Delfcross hebben het druk, vele zaterdagen zijn ze op de club bezig om alles netjes te maken. Alles moet er goed uitzien voor dé wedstrijd van het seizoen. Reclameborden worden schoongemaakt, spandoeken opgehangen, vlaggenmasten geplaatst, enz: alles staat er weer spik en span bij op het circuit aan de Oosterlaan in Farmsum.

Opening en tijden

Voorafgaand aan de wedstrijden wordt er een rijderspresentatie gegeven onder muzikale begeleiding van Muziekvereniging Koningin Wilhelmina. Wethouder van Sport dhr. Menninga zal het evenement openen.

Wilt u genieten van geweldige motorsport, kom dan 7 oktober een kijkje nemen op het prachtige circuit van MC Delfcross. De trainingen beginnen om 8:30 uur en de wedstrijden om 11:00 uur (tijdschema onder voorbehoud).

Toegang is gratis!!