Wagenborgen – Muziekvereniging In Corpore heeft in het najaar altijd een groots concert op het programma staan. Voorgaande jaren is er gekozen voor een Herfstconcert met regionaal en landelijk bekende artiesten. Vorig jaar was Jenny Lena nog te gast, die samen met het orkest garant stond voor een spetterende avond. Voor dit jaar heeft de vereniging gekozen voor een Kerstconcert. Ook daarmee heeft de vereniging ervaring. Denk maar eens terug aan het Kerstconcert met Maarten Peters en Margriet Eshuis.

Zaterdag 16 december zal Sporthal Weerland in Wagenborgen omgebouwd worden tot Kerstlokatie. Het orkest heeft voor dit concert een sfeervol programma ingestudeerd, wat garant zal staan voor een mooie mix van moderne en meer traditionele kerstmuziek.

Het programma zal ondersteund worden door De Zandtekenaar. Deze artiest zal, tijdens de muziek, ter plekke een schilderij in zand maken, wat vervolgens op een scherm geprojecteerd zal worden. Het is ongekend wat er, live op het podium, gecreëerd kan worden. Dit is vaak op tv geweest, en nu heeft u dus de mogelijkheid om dit zelf mee te maken.

Verder zal ook sopraan Johanna Bart haar medewerking verlenen. Ze zal een aantal nummers, uiteraard met ondersteuning van het orkest, ten gehore brengen.

Daarnaast zullen er deze avond nog verschillende programma onderdelen zijn die als verrassing zullen dienen.

We zien u graag op zaterdag 16 december in Sporthal Weerland in Wagenborgen. Aanvang 20.00uur, zaal open 19.30uur, Entree Eur 10. Kinderen t/m 12 jaar gratis.

Kaarten zijn in de voorverkoop te verkrijgen bij Spar Wagenborgen en Bloemenhuis Vita Nova in Wagenborgen.