Siddeburen – Het komende jaar brengt het muziekfestival Schanspop opnieuw grote namen naar Siddeburen. Tijdens het Hemelvaartsweekend zullen onder andere Kris Kross Amsterdam, Jannes en Rowwen Heze het podium betreden.

Op donderdag 9 mei opent Schanspop met optredens van Kris Kross Amsterdam, Donny, Piraten Power Hour en DJ Raúl. Vrijdagavond 10 mei staat Rowwen Heze en Høken met de Heinoos op het programma. Deze band vult het gat dat Normaal heeft achtergelaten en staat garant voor een avond vol traditioneel vermaak. Tussen de optredens door zal DJ Raúl voor de muzikale invulling zorgen.

Op zaterdag 11 mei draait alles om het Nederlandse levenslied. Het programma omvat onder andere een optreden van Hollands Verdriet, de smartlappenband die door de jaren heen het huisorkest van Schanspop is geworden. Daarnaast kunnen bezoekers genieten van optredens van de populaire zangers Jannes en Frank Etten. De avond wordt gepresenteerd door Wim Drent, beter bekend als Evert Baptist.

Kaarten voor Schanspop zijn vanaf zaterdag 2 maart 8.00 uur verkrijgbaar bij Albert Heijn Bianca & Harry Zweepe aan de Hoofdweg 164A in Siddeburen en via de website www.schanspop.nl.