Wagenborgen – Op zaterdag 22 oktober is het zover: In Corpore kan eindelijk weer haar Herfstconcert uitvoeren. Dit is twee jaar lang niet mogelijk geweest. In Corpore bestond in 2020 maar liefst 50 jaar en er waren vele plannen om dit jubileumjaar groots te vieren. Helaas kon dit niet door gaan. Maar het komende Herfstconcert is tevens gelijk een knaller. Het is de vereniging gelukt om een zangeres van formaat te contracteren, en wel Jennie Lena.

Onlangs trad Jennie op in het programma “ Het Mooiste Liedje “, gepresenteerd door Johnny De Mol,
waar zij “De Glimlach Van Een Kind ” van Willy Alberti prachtig heeft gezongen. Haar album “ To Be Honest ” is op dit moment goed voor 1 miljoen streams/downloads. Maart 2019 was Jennie Lena te horen bij het “ Noord Nederlands Orkest ” in een tour “A symphonic tribute to Prince” .

Jennie is geen onbekende op het “ Eurovisiesongfestival “. In 2017 zat ze bij de Nederlandse vakjury en in
2018 ging zij als achtergrondzangeres met Trijntje Oosterhuis mee naar Oostenrijk. Ook bij “Anouk ”
heeft Jennie gezongen als achtergrondzangeres. In 2015 deed Jennie Lena mee aan “ The Voice “. Hier aan meedoen was voor haar een manier om het grotere publiek te bereiken, wat haar uitstekend is gelukt. Hierdoor kreeg zij ook internationaal aandacht. Ze vertrok daarna naar New York en L.A. om diverse shows te geven, aan een nieuw album te werken en ze kreeg een uitnodiging om mee te doen op het “ SXSW ” festival in Austin in Texas. Jennie Lena is opgegroeid in een muzikale familie waar vele muziekstijlen voorbij kwamen. Als kind zat ze bij het Nederlands Kindertheater en na een theateropleiding te hebben gevolgd won ze in 2007 “Talent Night Rotterdam” . Tussen 2003 en 2007 zong ze bij de Amsterdamse band “Food For Funk” , waarna ze vervolgens vanaf 2010 met haar eigen “Monster on Tour” door Nederland reisde. Kortom “ Jennie Lena ” is een rasartiest in hart en nieren. Zij zingt vanuit haar hart en weet haar publiek te raken met haar kracht en haar gevoeligheid.

Het fanfare orkest van In Corpore zal tijdens het concert eigen nummers ten gehore brengen maar zal
ook samen met Jennie laten horen hoe een zangeres van haar formaat klinkt met een compleet orkest,
aangevuld met een combo van gitaar, bas en toetsen.

Het concert vindt plaats op zaterdag 22 oktober in een tot concertlocatie omgebouwde sporthal
Weerland in Wagenborgen. Aanvang 20.00uur, zaal open 19.30uur. Entree € 10, jeugd t/m 12 jaar gratis.
Voorverkoop vanaf 26 sept bij de Spar in Wagenborgen. Voor verdere info: www.incorpore.nl