Wagenborgen – Deelnemers van deze gecertificeerde opleiding behalen hét bekende EHBO-diploma. Door te weten wat u kunt doen, kunt u snel iemand helpen. De EHBO vereniging Wagenborgen, start op zaterdag 14 januari 2023 met een cursus EHBO.

Met het Diploma Eerste Hulp van “Het Oranje Kruis”, weet u zeker dat u eerste hulp kunt verlenen. Tijdens de cursus leert u medische verschijnselen onderscheiden en te bestrijden, van het plakken van een pleister tot het herkennen van beroertes en flauwtes en daarnaar te handelen. Hierbij komt ook reanimatie aan bod. Deze opleiding duurt 3 dagen van 09.00 – 16.30 uur (zaterdag 14 januari, zaterdag 28 januari en zaterdag 11 februari). Het Eerste Hulp diploma van het Oranje Kruis is twee jaar geldig. Herhalingslessen kunt u volgen via onze vereniging om uw diploma te verlengen.

De cursus wordt gegeven in Wagenborgen door een Instructeur Eerste Hulp van het Oranje Kruis. Tijdens de opleiding worden lotusslachtoffers gebruikt om het zo realistisch mogelijk te maken.

De kosten voor de cursus en het examen bedragen € 225,00 inclusief BTW. Tijdens de opleidingsdagen zijn koffie/thee en de lunch inbegrepen.

Wilt u de cursus gaan volgen? Goed om te weten dat veel zorgverzekeraars de kosten daarvan (gedeeltelijk) vergoeden vanuit een aanvullende verzekering.

U kunt zich aanmelden tot uiterlijk 30 november 2022.

Mocht u belangstelling hebben, kunt u contact opnemen via: topperchristina@gmail.com Of bellen met Christina Topper (secretaris) tel.: 06-250 239 30