Wagenborgen – Na 2 jaar van afwezigheid zal op zaterdag 3 september de 18e Proostmeerloop in Wagenborgen georganiseerd worden.

‘’Het spijt ons enorm, dat we de afgelopen 2 jaar geen Proostmeerloop konden/mochten organiseren, maar het was niet anders. De realiteit is nu, dat de 18e editie van de Proostmeerloop zich in de startblokken bevindt. De 1e vergaderingen zijn inmiddels geweest en we hebben er als organisatie weer veel zin in.

Binnenkort zullen de Sponsors weer worden benaderd en ook ‘onze’ regionale topatleten proberen we weer aan de start te krijgen en niet te vergeten onze vele vrijwilligers, zonder wie het allemaal niet mogelijk is, gaan we weer vragen mee te helpen de 18e editie weer tot een succes te maken.
Wat we verder aan bijzonderheden gaan toevoegen is nog even de vraag. Helaas bestaat ‘In Bloom’ niet meer. Heel jammer, want de mensen van ‘In Bloom’ stonden steevast op een markante locatie en hoorden na zovele jaren medewerking onlosmakelijk bij de Proostmeerloop. Helaas! Uiteraard is onze man van het 1e uur wel weer paraat en hij praat de vele lopers ongetwijfeld weer naar de finish. Een prettig gevoel, dat Harm Noor er weer bij is.

Een andere zekerheid is de entree voor de Jeugd. Vanaf het begin is het steeds 1 euro geweest en dat blijft zo. Het is altijd weer een feestje om te zien hoe deze kleintjes zich verweren en over de finish komen. Kortom weer vele zekerheden, maar ook veel zaken, die nog geregeld moeten worden. Op naar de 18e Proostmeerloop en dus graag tot ziens op zaterdag 3 september.’’ Aldus het bestuur van Proostmeerloop Wagenborgen