Nieuwolda – In de dorpskerk van Nieuwolda wordt zaterdag 2 april tussen 16.00 uur en 18.30 uur een optreden verzorgd door de band Time Flies. Er zal speciale aandacht zijn voor de situatie in Oekraïne

Hiermee wordt de opening van het seizoen muzikaal ingeluid. Het is namelijk de bedoeling dat de kerk in de weekenden vanaf april tot en met september voor het publiek open zal zijn. Ook op 3 april is de kerk open en zal het orgel in de middag bespeeld worden

Muziekgroep Time Flies bestaat uit twee zangeressen, een toetsenist en een percussionist. De playlist bestaat uit een muzikale tijdreis van pop, ballads en het levenslied: van de jaren vijftig tot heden.

Oekraïne

Ook zal er aandacht zijn voor de oorlogssituatie in Oekraïne, er is gelegenheid een kaars aan te steken voor de slachtoffers en de muziekgroep zal een gepast lied gaan zingen. Daarnaast worden de kerkklokken geluid voor vrede, voor troost, hoop en verbinding. Dit wordt wekelijks gedaan op de maandagavond om 19.00 uur. Dit is een landelijk initiatief van de Klokken Gilde.

De entree bedraagt tien euro, Inclusief een hapje en drankje voor bijwonen van het concert

Kaarten reserveren kan via: gerda.wierenga@ziggo.nl of bij aanvang van het concert bij de kerk, P.G .Cremerstraat 14 in Nieuwolda.