Wagenborgen – Muziekvereniging In Corpore uit Wagenborgen pakt komend jaar de draad weer op en bakt op 30 en 31 december weer de traditioneel lekkere oliebollen om de kas te spekken. deze actie is voor de vereniging erg belangrijk voor de aanschaf van onder andere bladmuziek, nieuwe instrumenten, maar ook om het repetitiegebouw en het instrumentarium te onderhouden. In Corpore hoopt dan ook op uw steun door Oliebollen te kopen aan de deur of bij het afhaalpunt bij “het Schoultje” naast de sporthal.

Vanwege de enorm gestegen kosten voor zowel energie als ook de ingrediënten en de olie waarin gebakken wordt is de vereniging helaas genoodzaakt om de verkoopprijs aan te passen. Maar dan heeft u wel een (h)eerlijke bol zonder allerlei kunstmatige toevoegingen. Bij het afhaalpunt heeft u de mogelijkheid om te kunnen pinnen, bij de venters die bij U aan de deur komen is dat helaas niet mogelijk. Zorgt U er dus voor om contant geld in huis te hebben!

De kosten zijn 7,50 euro per zak van 10 oliebollen en 3 zakken voor 20 euro. Waarbij u de keuze heeft uit de oliebol naturel en de oliebol met rozijnen.