Wagenborgen – Voor degene die betrokken zijn bij kinderopvang Lievelijn, weten dat Lievelijn rond de kerst altijd iets leuks organiseert voor ouders en aanverwante personen.

Zo was er tijdens Corona de Kerst drive-trough en vorig jaar de kerst drive-in met heuse kerstfilm voor de ouders en door de kinderen. Dit jaar heeft Lievelijn gemeend om zich te committeren aan een goed doel en hoe kan het ook anders zijn om hiervoor de landelijke actie van KiKa te ondersteunen.

Om zoveel mogelijk geld op te halen voor dit goede doel hebben we op de laatste openingsdag van dit jaar op woensdag 20 december van ca. 17.15 uur tot ca. 19.00 uur een KiKa kerstmarkt georganiseerd.

De locatie is Sporthal Weerland die door Gemeente Eemsdelta kosteloos ter beschikking is gesteld gezien het goede doel. Dus draag je KiKa een warm hart bij en wil je wel zien wat kinderopvang Lievelijn heeft georganiseerd, dan ben je van harte welkom om ons te steunen bij dit mooie doel!

Ook de kerstman en KiKa beer zijn beide aanwezig, dus wil je op de foto met zijn elfjes, dan maken we een mooie kerstfoto!

Voor de kinderen is er kerstmuziek om lekker om op te dansen en kan je geschminkt worden. Onder het genot van iets lekkers kan je even langs onze kraampjes snuisteren. Niet groot, maar wel gezellig! Kom gezellig dus even langs!