Wagenborgen – Na twee jaar van afwezigheid, wordt op zaterdag 3 september de 18e editie van het Proostmeerloop in Wagenborgen georganiseerd.

Inmiddels zijn de voorbereidingen in volle gang. De organisatie is enthousiast en heeft er veel zin in.

Zo zijn onze sponsors benaderd om het loopspektakel van Wagenborgen weer mogelijk te maken. Ook wordt geprobeerd regionale topatleten weer aan de start te krijgen en niet te vergeten de vele vrijwilligers, zonder wie het allemaal niet mogelijk is, gaan we weer vragen mee te helpen de 18e editie weer tot een succes te maken.

Dit jaar zal de Blue Silver Jazzband de muzikale omlijsting verzorgen. De bandleden zijn vijf zeer ervaren muzikanten uit Groningen en Drenthe. Als ‘street-band’ maar ook als podiumorkest spelen zij met veel enthousiasme en plezier gezellige en ongecompliceerde oude stijl jazzmuziek.

Verder zal de dansgroep Hysteria zorgen voor vermaak van publiek en lopers.

Voor het ontvangst van de lopers heeft de organisatie weer de sporthal Weerland ingericht. De inschrijving van lopers gebeurd digitaal en kan via de website, Facebook en de QR code

Inschrijven

‘’Het blijft ook mogelijk om je op de dag zelf in te schrijven, maar wij vragen onze deelnemers om je bij voorkeur online in te schrijven. Hierdoor kunnen we als organisatie de voorbereidingen vooraf afwerken en zijn we minder tijd nodig op de dag zelf.

Uiteraard is onze man van het 1e uur wel weer paraat en hij praat de vele lopers ongetwijfeld weer naar de finish. Een prettig gevoel, dat Harm Noor er weer bij is. Een andere zekerheid is de entree voor de jeugd. Vanaf het begin is het steeds 1 euro geweest en dat blijft zo. Het is altijd weer een feestje om te zien hoe deze kleintjes zich verweren en over de finish komen.

We kunnen voor de lopers, indien nodig, kinderopvang verzorgen. Kinderopvang Lievelijn kan hier op een professionele wijze invulling aan geven.’’