Wagenborgen – Een levensechte T-Rex dinosaurus ontmoeten in het circus? Het kan binnenkort want van vrijdag 20 mei tot en met zondag 22 mei strijkt het Circus Saurus neer in Wagenborgen. De grote circustent wordt opgebouwd op het parkeerterrein aan de Elzen, nabij de brandweer.

Circus Saurus neemt je in een ruim anderhalf uur durende show mee op een spannende reis door de jungle. Naast een levensechte T-Rex dinosaurus bevat de show natuurlijk ook alle klassieke circuselementen, waaronder; vliegensvlugge jongleurs, lenige acrobaten, levensgevaarlijke messenwerpers, spectaculaire vuurspuwers en doldwaze clowns. Natuurlijk ontbreken ook de optredens van de dieren niet. Zo passeren onder andere paarden, honden en lama’s de revue.

De voorstellingen beginnen op vrijdag 20 mei om 19:00 uur, zaterdag 21 mei om 15:00 en 19:00 uur en zondag 22 mei de laatste voorstelling om 11:00 uur.

Kaarten zijn enkel verkrijgbaar aan de circuskassa op locatie. De voorverkoop is op voorstellingsdagen van 10:00 tot 12:00 uur. De kassa is tevens geopend vanaf één uur voor aanvang van iedere voorstelling, mits de kaarten niet al zijn uitverkocht in de voorverkoop. Aan de circuskassa kan enkel contant betaald worden, pinnen is niet mogelijk.

Meer informatie op de Facebookpagina van het circus www.facebook.com/CircusSaurusNL

Foto: Jans Schulting