fbpx

Wagenborgen – Vanaf deze week staat er bij de SPAR van Perry Kappen in Wagenborgen een kleding inzamelingsbak van Kledingbank Maxima Delfzijl. Door de plaatsing van de bak is het vanaf nu voor inwoners van Wagenborgen mogelijk om hun overbodig geworden kleding en schoenen te doneren aan Kledingbank Maxima. Kwalitatief goede kleding, vooral heren winterjassen en warme kinderkleding is op dit moment hard nodig.

Winkel zonder kassa
Groningen is de provincie met de hoogste werkloosheid in Nederland, namelijk 4,4%. Ongeveer 1 op de 9 kinderen groeit op in een gezin met financiële problemen. Kledingbank Maxima aan de Oude Schans 23 boven de bibliotheek in Delfzijl is een winkel zonder kassa voor inwoners uit de gemeente Eemsdelta met een laag inkomen. Als het inkomen niet meer bedraagt dan 110%
van het geldende bijstandsniveau, dan is men van harte welkom om bij Maxima in Delfzijl te komen winkelen. Om te kunnen winkelen is het laatste overzicht van salaris of uitkering nodig en een geldig legitimatiebewijs.

Openingstijden
Er is bij Maxima nieuwe en modieuze gebruikte kleding. In het voorjaar is de lente-/zomercollectie en in het najaar de herfst-/wintercollectie. Er winkelen jaarlijks 2000 bezoekers bij Maxima in Delfzijl. Bezoekers kunnen uit elke collectie ongeveer 15 stuks kleding uitkiezen aan de hand van een kledingkaart. Maxima is open van maandag tot en met donderdag van 10.00 tot 16.00 uur. Door de coronamaatregelen kan er momenteel alleen op afspraak worden gewinkeld. Bel voor het maken van een afspraak naar 06 50 43 61 13.

Kijk voor meer informatie op:
https://www.delfzijl.kledingbankmaxima.nl/

 

By Admin

Geef een reactie