fbpx

Wagenborgen – Het is zoals jullie weten een bijzonder jaar in verband met het corona virus. Sinterklaas had gehoopt dat we weer een “normale” intocht konden doen, echter zullen we enkele aanpassingen moeten doorvoeren.

Dit jaar zal Sinterklaas, vergezeld door zijn pieten, op zijn trouwe schimmel door het dorp gaan onder begeleiding van enkele muzikanten van “In Corpore”, dit zal om 15:00 uur zijn.
Het verzoek van Regelpiet is om dit jaar niet met de kinderen achter Sinterklaas en zijn pieten aan te lopen. Vanaf 16:00 zullen Sinterklaas en zijn pieten aanwezig zijn op de parkeerplaats achter Fitnesscentrum Performance, jullie kunnen hier dan iets tegen Sinterklaas zeggen of bijvoorbeeld een tekening geven.

Aan de voorkant van Fitnesscentrum Performance zal een looproute aangegeven worden, wij verzoeken jullie om je aan deze looproute te houden. Sinterklaas zou het heel leuk vinden als de huizen versierd worden met kleurplaten en versieringen. Zoals men van de goedheiligman ook gewend is krijgen de kinderen na afloop allemaal een traktatie. Sinterklaas begrijpt dat het dit jaar weer even anders is, maar heeft toch zijn best gedaan om een zo leuk mogelijk programma voor jullie te organiseren.

De route is als volgt: de Berken, H.L. Emmensweg, Kerkstraat, G. Boelmanweg, Hoofdweg, fam. Bronsweg, bij buslus langs en vervolgens achter op parkeerplaats Performance

Vanuit de gemeente wordt dringend verzocht aan eenieder om zich aan de Corona richtlijnen te houden.

 

By Admin

Geef een reactie