fbpx

Wil ik mijn schoenen aandoen, zit er tot mijn verbazing een brief in van de hoofd Piet.  Er zijn erg veel pepernoten verbrand en er zijn een aantal zakken met fopcadeautjes overboord gevallen. De landelijke intocht gaat lukken, maar de intocht in Wagenborgen komt in gevaar! Of wij wel pepernoten willen bakken, en fopcadeautjes willen maken. Natuurlijk willen we dat. Maar we kunnen het echt niet alleen. Kom jij ons meehelpen op vrijdagmiddag 19 november vanaf 14.00? Wij zorgen dan voor iets lekkers! Dan zorgen we samen dat de grote intocht in Wagenborgen gewoon door kan gaan. Oh ja, nog een dingetje, Sinterklaas mag het echt niet weten hoor!

Voor alle ouders en verzorgers; We organiseren dit tot ongeveer 8 jarigen. Dus ook de jongste kinderen zijn welkom om te helpen! Zorgt u met de jongere kinderen zelf voor begeleiding? Allicht kunt een vriendje of vriendinnetje meenemen, om toch niet met te veel volwassenen aanwezig te zijn. Er geld een mondkapjes plicht. Alles vind plaats in het NIJS gebouw, aan de Elzen 1. Ook maken we, om ons te kunnen blijven houden aan de corona maatregelen, gebruik van de ijsbaankantine.

Neem je zelf een paar lege (bijvoorbeeld lampe) doosjes mee. Er zijn een paar erg nat geworden op de boot!

By Menno

Geef een reactie